Om oss

Läs mer om hur En Putt i Rätt Riktning kom till.

En önskan av att vilja ge tillbaka

För flera grupper i vårt samhälle så har det av olika anledningar blivit svårare att möta förväntningar och hålla sig med en acceptabel livssituation.

Det kan handla om allt från att våra gamla inte har mat för dagen och lever en tillvaro dom inte valt själv, det kan vara familjer som av olika anledningar inte kan upprätthålla en önskad aktivitetsnivå på grund av ekonomiska faktorer.

I dag finns det mängder med frivilliga organisationer och föreningar som värnar om dessa människor som också gör ett fantastiskt arbete med att stödja individer och familjer.

Det här är den fundamentala bakgrunden till att föreningen ” en putt i rätt riktning” kom till att skapas.

Återkommende samtal under middagar, och sammankomster ledde till att vi gemensamt beslutade oss för att vilja hjälpa till.

Ett gemensamt intresser för föreningen är golfen, det är den sammankopplade länken mellan oss, som byggt en vänskap och goda relationer.

 

Så utifrån det samtalet föddes idén att med golfen som plattform organisera välgörenhetstävlingar för att samla in resurser. Då vi inte heller kunde enas om en specifik organisation så beslutade vi oss för att expandera tanken till en regelbunden golftävling som var och en av dessa tävlingar skall vara inriktade till en specifik organisation som föreningen beslutar sig för att vilja ge sitt stöd för.

Möt grundarna

Lena Andersson

info kommer

Kjell Andersson

info kommer

Håkan Wahlström

info kommer

Miriam Ovesen

info kommer

E-Post

kontakt@enputt.nu

HEMSIDA

www.enputt.nu

PHONE

+46 708 66 87 56

Vill du delta?